Bus och lek

Massa bus och lek har jag och K hunnit med idag! Vi kom nyss hem från lekparken där vi har gungat, hoppat i vattenpölar m.m. Jag har precis nattat K hos mormor, och jag är nu på väg till stälje där de blir dusch, vinsällskap av tjejerna, sen utgång!

Puss


Utgång på ingång

Det nalkas utgång på ingång...
Ikväll ska jag och en vän ut och skaka rumpa. Ska bli kul o ses då de var ett tag sen. Får se om några andra följer med också :)) Men det blir nog rätt lugnt för min del iaf då jag ska upp relativt tidigt imorn då min lilla prins kommer. Nu är vi på väg till mormor (min mamma) efter lite äventyr. Jag ska tvätta all jordens tvätt vi har, fixa till mig sen är de bara att bege sig mot partyt!

Lägger upp bilder senare!

Puss


Jag kan själv!

Har det hetat sen vi vaknade idag. (06.30) Både jag och K somnade runt 20.30 igår, så inte konstigt att vi vaknade tidigt idag. K ska numera gå på pottan själv vilket är bra! Han ska även bre smörgåsen själv, mäta upp vällingen själv m.m. Allt vill/ska han göra själv! Han är så söt när han står där i bara blöja och skakar på huvudet och visar att han kan själv.

Idag ska Vi ska till liljeholmen och shoppa, ev gå till stadshuset i Södertälje ( var någon barngrej där) vilket jag ej tror det blir pga vädret. Jag skulle även jobbat ev men pga dåligt väder = lite folk, så blev jag ledig!


Hörs sen bloggen, och hoppas inte att alla ni läsare är allt för bakis idag! ;)

Puss


Sovdags

God natt kära läsare!
Idag är jag supertrött så ska gå o lägga mig nu. K sover sen 1t tbx, så nu ska jag ta o krypa ner bredvid honom.
Hörs imorn bloggen!
Puss

Underbar fredag eftermiddag!

Yes det har det varit! Amanda följde med o hämtade K, sen åkte vi o köpte glass, maränger m.m.
Nu har vi ätit glass, städat undan allt strössel som kom på golvet, och busat massor!

Snart ska vi bege oss till min mamma, r vi ska spendera helgen :)

Puss

 

 

 

 


Kevin

Nu ska jag hämta min älskling från förskolan, sen ska vi till affären och köpa massa gott innan vi går hem och leker med Amanda :)

Puss


Ni**as in Paris

Är dagens låt!

https://www.youtube.com/watch?v=saazzhB09Z4

Nu är jag mätt och belåten, skulle iväg på lunchdejt med Amanda, men det blev ändrade planer. Nu ska det storstädas här hemma innan jag ska hämta hem prinsen från förskolan.

Jag hittade ett klipp på Beyonce (som är världens vackraste kvinna enligt mig), och jag tycker det är så porsitivt att se henne i "vardagskläder", och inte bara i eleganta klänningar m.m.

Ni kan se klippet här:
https://www.youtube.com/watch?v=OamKRaHTngY&feature=related

Nu ska jag städa!

Hörs sen!

Puss!

Morgonbus!

Underbar morgon med K, Inge stress lr bråk. Nu ska han snart lämnas till förskolan och jag är ledig idag, så han hämtar jag efter vilan :)

Vi har busat o lekt massor nu på morgonen. Underbara fredag, nu fattas bara sol!

Puss!

 


Mitt förra årets linne

Hittade jag idag i garderoben... Köpte de förra året i Karlshamn, men då satt de inte så bra, men nu sitter den alldeles prima! Och färgen passar ju in i dagens mode :)

Här får ni en bild på en osminkad jag och linnet!

Puss


Minnen

Idag har det varit en lång dag, men nu är vi äntligen hemma och myser i soffan! K kommer nog somna när som!
Idag har jag kollat igenom massa gamla bilder både från innan jag fick K och från i somras. Jag längtar verkligen till sommaren nu när man sett alla sommarbilder som väcker massa glada minnen! ( kommer lägga upp några nedanför).
Jag saknar min bror massor även fast han bor endast 10min ifrån mig :) Vi har alltid varit tighta och kommer alltid va! <3 Jag lägger upp en bild på min snygga bror, så ni förstår varför jag saknar världens bästa lillebror! <3

I helgen ska det påskpyntas eller är det för tidigt? Äh, lite kycklingar o så kan man sätta upp. Vi brukar inte påskpynta spec mycket men litegrann iaf :)

Nu ska jag leka med K, bloggar senare ifall jag får tid.

Puss


Massssssa fina kläder

Har jag sett både på Gina Tricot och Nellys hemsida, men kan inte bestämma mig för vad jag vill ha... Kan ju inte köpa allt direkt... Ska springa in i Gina butiken någon dag innan jag beställer, för ibland har de rea i butik men inte på nätet...
Jag saknar min prins massor och längtar tills jag ska hämta honom från dagis! Ikväll ska vi äta massa god lyx mat, dvs 3-rätters om jag orkar laga ;) Annars blir det något enkelt, typ rester från lasagnen som vi åt igår :)
Jag lägger upp lite bilder senare (om jag tar några) då jag inte hunnit skaffa några nya än...
Funderar på att ta bort min FB helt oxå, men jag har ju massa folk där som inte bloggar som kan vara bra att få tag på osv... Hmmm, får se vad jag beslutar mig för :)
Puss!

Classy and fabulous!

God morgon!
Vi vaknade kl 06.25 av oss själva. Väckarklockan ska ringa om 5min. Idag kommer det bli en lång o tuff dag, å jag längtar sååå mycket tills denna dag är slut! :/

Nu ska vi upp och äta frukost, och jag ska försöka hinna duscha innan lämning till förskolan. Egentligen vill jag bara ligga kvar i sängen och mysa med K, beställa massa hämtmat, kolla serier med K m.m. MEN plikten kallar ;)

Puss!


Aioli, vitlöksbröd, stekta champinjoner

Det är jag så jäkla sugen på just nu! Men orkar ej resa mig från sängen, så vilken tur att jag har Coca cola och nötcreme här på nattduksbordet :)

K somnade nyss efter vårat mysiga kuddkrig... Jag ska sova nu, då det blir en låång dag imorn :/

Good night beautifuls!

Puss!


Home sweet home

Hemma igen efter att ha varit iväg på massa viktiga saker... Imorn väntas en låång dag som jag inte ser framemot! Får vila upp sig i helgen...
På lördag ska vi hitta på massa bus, då jag såg härom dagen att det är nå galej i stadshuset i Södertälje... Så jag och K ska dit på lite ansiktsmålning, ponnyridning etc. Kommer nog bli jätte roligt! Om någon vill joina oss, just holla!

Nu: Leka med K


Sevilla? Paris? Disneyland?

Jag har börjat läsa Kenzas blogg och såg hennes underbara bilder från Sevilla. Jag är sugen på att ta en weekend och åka dit med K? Bara mysa, shoppa, äta gott, hitta på massa bus! Alternativt åka till Disneyland i Paris? Vi har besökt Disneyland i USA, men då var K bara 6mån, så det var ju inte så uppskattat ;)

Vi åker ju till Gran Canaria 13 juni med min mamma och dem, för att fira hennes 50-års dag, så det känns lite tight att klämma in en resa innan den resan.

Jag har iaf bestämt att jag och K ska åka till något varmt ställe lååångt bort över nyår, OM jag inte kommer in på de utbildningar jag sökt.... Så nu är det bara att börja spara!

Puss o Kram!

Självklart klarade jag provet

Även denna gång, trots att jag ej pluggat så mycket..Efter provet gick jag ner på stan och shoppade 3tröjor på rean, till K för endast 150kr! Eftersom jag rensade hemma igår så behövdes de fyllas på litegrann i lillemans byrå.

Nu är det pizzatime! Ska försöka plugga lite matte oxå..

Puss


God natt

Mina fina läsare! Vill påpeka igen att för varje dag som går så blir det bara fler och fler läsare! Super roligt!

Puss och god natt!


Nu ska det rensas och slängas

kläder! Fy vilket dåligt humör jag blir på när jag ser att K kläder ligger huller om buller i lådorna, för man inte lagt fram kläderna dagen innan, och bara river fram på morgonen.. Hälften av kläderna är snart t.o.m för små, så nu håller jag på och rensar.. Ni som vill ärva, hör av er, annars kastar jag allt.. Det är i strl 86. Byxor, tröjor, T-shirts..

Peace out!


Bad, mys & shopping

Nu har jag och K ätit middag, och snart är det dags för bad och mys.

K kom förbi mig idag på praktiken, tills med mormor och han tyckte det var jätte roligt! Självklart charmade han personalen ;)

Ikväll när K lagt sig ska jag plugga lite matte, samt till provet som är imorn. Sen har jag även tänkt att nätshoppa lite om jag hittar något fint till mig o K :)

Nu ska vi bada!

Puss


Förlossningen

God morgon!
Praktikdags idag igen, och har varit förbi förlossningen en sväng :) Åååh vad det väcker massa fina minnen!

Idag är jag betydligt piggare än igår! Inatt kröp K över till mig och ville sova med mig. Mysigt!

Nu måste jag tillbaka till work!

Puss


Massa ord

Kommer ut från K mun de senaste dagarna! Så himla roligt! Han förstår så otroligt mycket, och är "med" mer och mer. Vi har precis haft pusskalas och brottats lite halvt här hemma! Ååh vad man blir glad när han kommer och vill pussas i flera minuter! ( det är oftast bara en puss man får nu förtiden ;) )

Idag kom min nya tidning hem som jag ska läsa tills med en kopp "vuxen-välling".

Jag har även bytt så jag läser matematik B via jensens på distans, då det passar mig bättre, eftersom jag har min praktik nu som jag ej kan vara borta ifrån...

Nu ska jag lägga K sen ska det nätshoppas... H&M blir det nog...

Hörs sen om jag orkar blogga..

Pusss!



Veckan

Har massor att erbjuda.. Det blir skola, prov, jobb, middag med nära och kära, praktik etc... Fullt ös denna vecka!

Efter praktiken hämtade jag K från förskolan, var ute i parken ett tag innan vi gick upp för o käka middag... Makaroner och färdig köttfärssås!

Nu blir det lite städning här hemma, sortera K kläder, sen sova tidigt!

Puss


Måndag morgon = Praktik

Nu är jag på praktiken, och idag är jag supertrött! Skönt att det är rätt lugnt här just nu... Men det kan ju vända närsom.

Imorse var det svårt o få upp K ur sängen, då han ville sova mer... Det gick iaf bra tillslut :)

Nu tar min rast slut, så back to work!

Puss!


Tack till alla läsare

Som läser min blogg! Antalet läsare ökar mer och mer för varje dag, och jag tycker det är kul att ni är intresserade av vår vardag.

Nu ska jag krama kudden och få i mig min skönhetssömn!

God natt! <3


Min Underbara Vän

Amanda var här ett par timmar och hälsade på oss! K blev superglad! <3
Nu har A åkt hem så jag ska väl krama kudden nu, då jag är supertrött! Ha en trevlig kväll mina läsare, och A det är alltid lika roligt att ha dig här! Ses på torsdag gumman!
Puss o god natt finingar!
<3

Uteaktiviteter och storhandling

Yes det är de vi gjort idag... Vi var ute i lekparken 1t innan vi handlade, och K gungade och lekte... Det var uppskattat! Sen åkte vi och storhandlade mat, så nu är kyl/frys proppad med mat och godsaker!

Nu väntas plugg när K somnat, vilket lär bli om ca 1t.

Hörs ev senare!

Puss


Praktik, Skola, Jobb

De kommande veckor har jag massa jobb, vilket är underbart då det blir klirr i kassan! Det är massa slutspel i hockey nästa vecka, sen blir det konserter så som Takida, drake, michael buble, Eric saade mfl. Så ska ni på eventen/konsertena, så kom gärna och hälsa på mig i baren ;)
Jag har även 2v kvar på min praktik samt 3 prov kvar i skolan som ska göras på onsdag, är det tänkt... Sen har jag matten som jag måste ta tag i...

Idag när min mamma var hos oss så hittade hon en blender/mixer i skåpet :) Helt ny i kartong! Den köpte jag för ca 1år sen men har heeeelt glömt bort den :) Så vi provade att göra lite milkshake och det blev super gott!

Nu sover prinsen, så jag ska fixa lite här hemma, osv.

Hörs senare!

Puss


Underbara helg!

God morgon!

Ligger i sängen och väntar på att min underbara son ska komma hem! Han har varit hos mormor igår medans jag var ute och slira! :)

Fick ett mess igår av mina underbara vän Marco att Bingo skulle ha någon fest på berget i Södertälje. Självklart ville jag följa med dit då bingo är en nära vän till mig, som jag ej sett på länge!

Väl framme på berget träffade jag mina käre far, min underbara morbror
Marko, mfl. Det var en super rolig kväll med lagom mycket alkohol! Tack alla ni som var med, och ett stort tack dig Bingo! Det var härligt att se dig igen!

Puss o Kram


Fest med bingo!

Nu e de fest igen! Min underbara vän Bingo är här och gästar! Kul att man även träffa på min käre far!

Puss

 

 


Underbara lördag!

Haft en underbar mysig dag med min K! Min bror var även här på besök, vilket var roligt! Han hade köpt sig en ny lur och nya skor som var super fina!

Nu väntas det utgång, trots att jag är super seg och inte vet vad jag ska ha på mig!!

Lägger upp bilder senare när jag är fixad. ( sitter i röda mjukisar och stooor hoody)

Puss!


Fest fest fest

God dag!
Jag och K har precis ätit mat samt badat :) Nu somna min lille prins med vällingflaskan i handen, så jag ska passa på sova jag med!

Gårdagens party började hos min käre vän Katri. Förfest hos henne, och jag fick äntligen se deras nya hus :) Efter ett par timmar där åkte vi in till Le Bon där vi träffade upp Mariah senare :) Det var helt ok med folk, men efter ett tag ville vi dra vidare, så vi drog till Amba, där vår skumpa flaska blev snodd... Inget oväntat dock, med tanke på vad det var för människor där runt omkring oss..

En helt ok kväll med massa roliga pratstunder om gamla roliga minnen!

Ikv blir det ev utgång ikväll, fast i S-tälje.
Får se hur denna kväll slutar...

Puss!


Puss

Puss kram


Amba

Bloggar från amba, nu köööör viiii! Pussss


Längtar tills ikväll!

Nu sitter jag och äter lunch med mina underbara arbetskollegor! Det blev kyckling/bacon paj som inte var så god..
Min underbara bror ringde mig idag och sa att han gillade min blogg :) vilket gjorde mig glad, då han alltid säger vad han tycker och tänker, samt att han kommer med nr förslag!

Idag slutar jag kl 14, då blir det hem och mysa med K, som mormor hämtar idag från förskolan. Sen ska vi nog till liljeholmen och shoppa lite kläder :)

Ikväll ska jag ut med min underbara vän Katri! Vi har alltid supet skoj ute och det slutar alltid med kaos ( in à good way) :) Det blir nog cafet, Stures? Hells? White? Spy bar? Ja håller er uppdaterade, I promise ;)

Lägger upp lite fler bilder senare, då jag ej har några roliga än eftersom jag fortf är på praktiken.

Puss o kram!


Ny dag

God morgon!
Tredje världskriget imorse med Kevin, dock blev vi sams igen strax innan lämning till förskolan!

Nu e de praktikdags!

Puss


Matematik B

Har jag nu börjat plugga... Sluttentan är den 23 maj! Gud vad jag längtar dit! Det var inte så svårt som jag trodde om jag ska vara ärlig :) Det är ju inte kul, men de e bara att ta tag i det och köra!

Imorn nalkas det utgång med min underbara vän Katri! <3 Det blir lite mys hemma hos henne först sen ut i stora staden! Det var bra längesen jag var ute inne i stan nu, men imorn då kööööör vi!

Nu ska det pluggas!

Puss!


Tekniskt bas år

Nu är vi hemma igen efter praktik, förskola, storhandling! Kevin fick ytterligare en one piece, en likadan som han har sen innan fast nu en grön :)

Idag har jag pratat med mina kollegor (läkarna) om att jag ev vill söka in till läkarprog om jag ej kommer in på ssk... Så de jag nu har gjort är att jag har även sökt tekniskt bas år som ska ge mig förberedande kunskaper till läkarprog. Kommer jag ej in på ssk/läkarprog så kommer man garanterat in på någon av KTH'S utbildningar då det är där jag går de tekniska bas året isf, bra va?

Nu blir det middag :)

Puss!


Blivande sjuksyrran C!

Är jag inte superfin i mina sjuksyrre-kläder? ;)
Jag trivs iaf ;)


Praktik & Jobb

God morgon!
Klockan ringer om 1t egentligen men vaknade nu av mig själv, skönt! Utvilad till 1000%!
Idag är det praktikdags igen. Skulle även ha jobbat på guldnyckelgalan, men eftersom jag skulle slutat 03, o börjar imorn 07.30 så känns det ej så aktuellt :) Så from nästa vecka på onsdag så är det jobb var o varannan dag fram tills vi åker utomlands igen, dvs 13 juni. Yaaay!
Jag ser mest fram emot jobbpassen då det är takida konsert,drake konsert, Jay z/kayne west mfl. Att jobba avicii konserten var grymt! ( lägger upp bild nedan) Tur att man stod på level plattformen så man kunde se hela konserten! I loooove my job! Hoppas på att gå upp till 100% om någon månad så jag kan jobba asset sv mig tills jag kommer in på ssk-utb!

Pusss!


Suck!

K har idag igen tagit av sig blöjan i sömnen och kissat igenom..Suck :/ Så nu blir det snart intensiv pott-träning, lr så väntar jag ev med det till sommarn och låter han leka med pottan fram tills dess...

I vår familj äter vi även äpple i badkaret.. Tydligen... Se bild.

Nu ska jag plugga vidare!

Puss o god natt!


Egen tid!

Nu sover prinsen för natten och jag ska ta mig ett varmbad, måla naglarna, krypa ner i soffan framför tvn och plugga lite "handledning", som är en av de 2 sista kurserna jag har kvar! Imorn blir det upp tidigt till praktiken, ev ner på stan och shoppa något partyplagg tills i helgen?!

Skriver mer senare om det dyker upp något roligt :)

Puss!


Tacos och indianer

Efter en lång dag i skolan med massa prov och föreläsningar så är jag äntligen hemma och myser med min älskade K och mor. Vi har precis ätit tacos och tittar nu på " en o två o tre indianer, 4.5.6 indianer" etc på youtube... Ikväll ska jag sätta mig o plugga lite inför lästa veckas sista prov, o imorn är det dags för praktik igen :) Längtar!

I helgen nalkas det tydligen utgång med mina underbara flickor! <3

Hörs sen!

Puss!


MVG!

Yes babes jag klarade proven! Fick VG på det första och MVG på de sista! Så underbart stolt! Nu blir det läran om hjärtat i 2 timmar!

Puss!


Provdag!

God morgon!
Inatt fick jag besök av lille K kl 03 som kröp upp till mig i sängen <3

Idag har jag 2 stooora prov, dels om massa olika frakturer samt om bedömning av enskilt fall dvs vad har vårdagaren för sjukdom? Symtom osv...sen har jag även matte B kurs, som ej är obligatorisk idag, såg jag på mailet. Så jag ska gå till min vanliga undervisning idag ist tror jag!

Ska man ha nya jeansen idag kanske? Får se, anyway så ska jag upp nu och duscha sen fixa frulle till mig och K!

Ha en fin dag!

Puss


Till er som kommenterat fejk boobs inlägget

Det är inte Emelie B jag menat! Ni som vill skapa intriger mellan oss kan bara ta och ge upp och skaffa er ett liv!
Jag och E har idag pratat och rett ut alla missförstånd! Så till alla Haters out There: Go n get yourself a life, n stop hatin!
God natt Emelie och vänner!
Puss! <3

Jeansen har kommit!

Nu har min älskade vän Bobby äntligen varit här med mina underbara jeans! Jag är super nöjd! Jag glömde att skriva att jag valde svarta ist för blåa då jag självklart ville vara unik ;)

Stort tack till Bobby! Ni kan gå in på hans hemsida här http://www.bobbyhadodo.se

Puss!

 


Ensamstående mammor

Jag vill ge en stor eloge till alla ensamstående mammor här i världen! ( och alla andra mammor oxå). Jag vet själv hur det är att stressa till förskolan, fixa mat snabbt som faaan när man kommer hem för ungen har Inge tålamod överhuvudtaget (vilket är förståeligt), inte kunna duscha/gå på toaletten ifred m.m. Egen tid när K har gått och lagt sig uppskattar jag såååå mycket! Bara sitta i soffan, med ipaden i knäet, kolla tv osv... Jag förstår inte, men beundrar de som orkar göra annat än slappa efter en lång arbetsdag/skoldag, sen hämta kidsen osv och sen gå ut för ett glas vin, bio lr liknande.. Jag som studerar kan dock välja lite fritt hur jag lägger upp mina studietimmar osv, så på så sätt hinner jag städa, tvätta osv på dagarna, men de finns även dagar/veckor då jag har obligatorisk skoldag dvs praktik eller temadagar och de veckorna är inte roliga kan jag säga... Nu är jag inne på min sista praktikperiod och jag trivs helt underbart, och som tur är får jag mycket hjälp med K av min mamma! Hon hjälper till att hämta och lämna på förskolan, avlastning om det behövs osv! Utan hennes hjälp skulle de blivit så mycket svårare! <3

Jag tycker även att oavsett bakgrund, vad som hänt tidigare m.m. så måste folk gå vidare i livet och inse att folk växer upp och blir äldre/mognar. Alla är inte likadana idag som man var för 6-7 år sen. Tyvärr finns det folk som aldrig växer upp, utan är kvar i de barnsliga beteendet... Jag märker TYDLIGT på vissa av mina bekanta att de fortf är kaos, trots att det är dags att växa upp...Med Kaos menar jag " pallar ej jobba", hänger i centrum en tisdag kväll för de ej har nåt att göra, hänger fortf varje onsdag-lörda ute för de inte har nåt arbete/skola o gå till, umgås fortf med fel folk osv... Jag förstår inte varför folk inte tar tag i sina liv ist?

Anyway, de jag vill komma med de här är att jag är glad att jag har så underbara vänner! Dock önskar jag att jag umgicks mer med ni som har barn, men jag vet att det är svårt att få tiden att räcka till!

Nu får jag snart min jeansleverans så måste kila! Lägger upp en bild senare!

Puss på er!


Underbar dag

Idag har det varit en underbar dag med massa olika övningar m.m. Nu har vi ätit middag, K har badat och ska snart gå och sova. Ikväll kommer min jeans leverans och jag längtar sååå mycket! Hoppas att dem sitter bra bara!

Imorn har jag 2 stooora prov samt min första matematik B lektion! Nu ska det pluggas matte i 1mån sen är jag helt behörig till ssk-högskolan!

Puss älsklingar!


Mina nya jeans

Har kommit! Yaaay! Stort tack Bobby! Jag lääängtar tills jag får ha dem på mig, förmodligen ska jag visa upp dem i helgen, då de ev blir träff med tjejjerna! Imorn har jag 2 stora prov som jag SKA klara! Sen är det bara 2 prov kvar som jag ska göra nästa vecka på onsdag sen är jag klar! Bara praktiken kvar som jag håller på med nu, och det är så himla roligt! Assistera läkarna, pappersarbetet, ta prover, ALLT är så himla roligt!

Back to work!

Pusss!


Praktik dag 2

God morgon! Nu ska jag snart lämna K till förskolan och sen bege mig till praktiken. Igår kväll pluggade jag litegrann inför proven som är imorn, och ikväll blir det ännu mera plugg!

Jag har planer på att ev plugga till läkare men då måste jag läsa in massa ämnen, men vi får se, ingenting är omöjligt :)

Nu ska vi kila, hörs senare!
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_194715086.jpg" class="image">


Viktigt med Vänner - jag har dem bästa!

Jag vill bara säga att jag har världens bästa vänner! Oavsett om jag träffar dem ofta eller mindre ofta, så vet jag att de finns om jag skulle behöva dem! Några av mina närmaste är Therese, Malin J, Disa, Katri, Amanda, Emma WK, Sofia R, mfl. Jag kommer alltid att finnas här för er tjejer i både vått och torrt! Självklart har jag fler bra vänner än de namn jag skrivit men jag kan ju inte skriva ner alla... :)) Och ni står självklart ej i nummerordning :) Sen jag fick barn har jag verkligen förändrats på alla plan... Och det är något jag vill att några av mina vänner också gör... Fest, ytlighet, pengar etc är INTE allt, trust me!
Anyway, tack för att ni finns mina finingar! Utan er vet jag inte vad jag skulle gjort!
Sen har jag självklart världens underbaraste son och familj! <3

Lax o potatis

Med fetaost/pestoröra, blev det till middag idag... Riktigt gott! K blev sååå glad när jag kom hem idag och sprang till mig och ropade mamma mamma, när jag kom in i hallen. <3 Åååh man blir så glad av sånt!

Imorn är det dags för dag 2 på praktiken. Det är så himla roligt där och man får se så mycket! Väldigt lärorikt! På onsdag börjar min matte B, och inte idag/imorn som jag trodde... Jag är riktigt omotiverad när det gäller matte kursen, men hoppas på bra lärare och att jag kommer tycka att matte är kul.

Btw, har ni funderingar på att plugga till undersköterska? Sök den utbildningen via Medlearn isf! Bästa läraren med suverän undervisning!

Nu ska jag fortsätta mysa med min lilla prins!

Bye Bye!


Sjuksköterska vs läkare

Nu är jag klar med min första praktikdag, oh my god vad roligt det var! Jag har nästan lust att plugga till läkare ist för sjuksköterska?!
Meeen det vet jag ej om jag pallar? Vi får se med tiden...

Nu ska jag hem till min underbara son som jag saknat massor idag!

Puss på er finingar!


Praktikdag 1

God morgon!
Idag börjar jag min första dag på min sista praktikplats - gynmottagningen! Så himla spännande, och nervöst!

Nu ska jag lämna min älskling till förskolan sen vidare till praktiken!

Ha en fin dag!

Puss!


Praktik

Imorn börjar jag min sista praktik, och jag är väldigt förväntansfull! Jag har fått praktikplats på gynmottagningen! Hur roligt som helst! Det är väldigt många andra elever från min skola som gjort sin praktik där också, och de berättade att det var väldigt givande!

Jag börjar även en ny kurs på tisdag - Matematik B , en extern kurs som jag sökt och behöver för att vara behörig till ssk-programmet.


Nu ska de snart ätas lite middag, det blir kött med pommes/potatis à la min mamma <3

Till efterrätt blir det antingen kladdkaka eller hallon & björnbärspaj :)) yummi!

Puss!

 


In med det nya och ut med det gamla

Idag bjöds det på lite mer shopping både till mig och K. Jag har beställt de coolaste jeansen man kan ha just nu och K fick ett par supercoola kavat vår skor som det är perfekt väder för idag! Fashion baby! Dagens fyndvaror gick på totalt 1399. Mina jeans gick på 999kr och K skor gick på 400kr.

Nu har vi vilat och är redo för ännu mera söndagsnöje!

Puss!


My heels...

Nu har jag beställt de snyggaste och tuffaste jeansen av bästa stylisten och vän Bobby <3

Hans sida är www.bobbyhadodo.se där kan ni gå in och läsa mer om honom.

De här Jensen ska bäras till alla möjliga klackisar i olika färger! Jag längtar sååå himla mycket till leveransen kommer!

Puss och stort tack till Bobby!

 


Älskade son <3

Det mysigaste som finns är att ligga brevid sin underbara son och lukta i hans hår när han sover. <3
K är mitt allt och jag gör allt för att han ska ha det bra. (vilket förmodligen alla normala föräldrar gör för sina barn)
Hur trotsig du än är K, och hur grinig och arg du är, kommer jag alltid stå bakom dig och finnas vid din sida.
Mammas ögonsten! <3
K har kommit in i en extrem trotsperiod där han vet allt bäst, ska göra allt sj, blir frustrerad när han inte får på sig strumpan själv,etc. Vissa gånger är det faktiskt riktigt jobbigt, men då är det bara o tänka på alla glada och lyckliga stunder vi har. K är i en rolig ålder nu då han börjat prata massor, vill försöka själv med de mesta, han är verkligen en egen individ. Det är sjukt roligt att se hur han utvecklas för varje dag som går!

Igår fick jag ett halvsurt sms från en vän som är besviken på att vi inte ses spec. mkt längre... Många som ej har barn (inte alla) förstår faktiskt ej hur det är med att man faktiskt vill umgås med sitt barn,man åker hellre på utflykt med sitt barn än att sitta o fika på ett sunkigt café i timmar... Jag uppskattar min egen vuxentid framför datorn tex när K lagt sig, mycket mer än att gå ut och festa osv hela tiden.
Visst kan det vara roligt att gå ut och festa och träffa gamla kompisar, men det är inget jag vill göra varje helg. Det är inget nytt ute heller, förutom de unga folket kanske.

Det är när man får barn som man ser vilka som verkligen är ens riktiga vänner. Tyvärr, men så är det faktiskt. Jag hade en del bra vänner innan jag fick barn som jag inte alls har någon kontakt med idag, vilket jag kan känna ibland är tråkigt.
Sen har vi de här vännerna som tror att de kan ringa kl 21på kvällen och få svaret JA av mig när deras frågor är: ska vi gå ut och ta ett glas vin? Ska vi gå på en sen bio? Ska vi gå på en PW? Hallå vänner, what dont u get?! Jag är ensamstående
med min underbara son, det krävs isf planering! Jag tror inte jag är den enda mamman som känner så här...

Men till alla ni vänner som kommer med såna frågor efter kl 18 på kvällarna... Ni får gärna komma över och käka middag hemma hos oss. kolla film hemma, m.m. Men TÄNK er för innan ni frågar era frågor för att sen bli sura för jag säger nej till era spontana kvällsaktivitets frågor...

I övrigt har jag underbara vänner! <3


Biaaatch!

All Im sayin to all my beautiful girls is:


Efterlängtade jacka!

Jag hittade min såkallade ridjacka idag i butiken Monki! Fast det blev en lång modell! Underbart fin! Äntligen! Vi va även inne på HM där jag köpte en mössa och ett par vantar till K. När vi skulle till bilen passerade vi polarn o pyret, och där hittade jag fler par vantar till K för billig peng. Man fick ta 2 betala för 1, så vi tog 4 par :))

Nu blir det hem och vila innan det blir middagsdags och mys framför tvn.

Puss!


Junibacken

2t på Junibacken gick fort! K lekte med allt och alla och skulle in i varje hus. Han gillade Alfons och muminhusen bäst! Sagotåget var helt fantastiskt och både jag, K och mormor o morfar satt och lyssnade intensivt på sagorna och de tittade med stooora ögon på de små husen :)
De här var en rolig förmiddag och det var jätte roligt att se K så himla glad! Jag rekommenderar verkligen Junibacken till alla er som har barn, stora som små.

 


Ut och resa

Ja det ska vi - den 13e juni till Gran Canaria för o fira min mammas 50-års dag! Jag längtar sååå mycket! Sitter o tittar igenom våra semesterbilder från de 2 resorna vi redan gjort i år, och jag längtar så mycket till stranden,värmen, goda maten osv när jag ser dem...
Lägger upp lite blandade bilder nedan från resorna...

Idag blir det Junibacken! Yaaay! Jag vaknade nyss då jag somnade tiiidigt igår. Lilla K sover fortf. o lär göra det ett tag till...

Puss!


Liljeholmen galleria

Efter förskolan åkte vi till liljeholmens galleria för lite shopping. Det blev 4st t-shirts i olika färger till K. Efter det blev det storhandling av mat och K var arg som ett bi största delen av storhandlingen...

Nu blir det fredagsmys med K och
massa godis och läsk för mig. K ska få kakor och glass, och lite festis. Imorn är det Junibacken dags!

Puss!


Anonyma inlägg

De här med fejk boobs var ett känsligt ämne - iaf för en person som tyckte att jag ej borde döma, och ej hänga ut personen i fråga på en offentlig blogg... Och den anonyme personen som kommenterade inlägget visste tydligen vem jag menade också, hmm intressant, kan du läsa mina tankar eller tänker du likadant om denna tjej eftersom du absolut visste vem jag menade?
1. Jag hänger ej ut personen ifråga eftersom jag ej nämner namn
2. Som jag skrev i inlägget, yes jag dömer såna personer... Det är ett fritt land och man får tycka och tänka fritt
3. Om du nu har åsikter, stå för det ist för att vara anonym i inläggen

Stora fejkboobs

Nu har jag gått min lilla runda på stan, och idag hoppade jag över alla barnavdelningar vilket ej har hänt på snart 2 år! Trots det så hittade jag endast 1par solglasögon till mig... Det blir nog en runda i liljeholmsgallerian senare med K och mormor!
Idag var det en underbar morgon, K vaknade på sitt bästa humör och det var ingen stress. Mormor följde med och lämnade K på förskolan men K blev lite ledsen när han fick vinka hejdå, men de gick över ganska snabbt..

Btw, idag när jag gick på stan såg jag en ung tjej med gigantiska fejk boobs, och en barnvagn med hennes 2 ungar i.( jag vet att det var hennes kids för jag vet vem tjejen är). Fy skämms säger jag bara! Hur kan man gå i linne och liten skinnjacka över, o visa upp sina boobs när man går med sina barn, och VARFÖR gör man så stora??!! Jag tycker det borde vara olagligt att göra så stora med tanke till hennes kropp då hon är lika liten som mig. Fine, man ska inte döma folk efter hur de ser ut, klär sig m.m. men i såna fall gör jag det, kraftigt! Jag personligen skulle aldrig göra så stora fejk boobs, och skulle man ha så stora så kan man ju dölja det lite spec när man går med sina barn... Inte undra på att ALLA (oftast) sillisbrudar får en stämpel...

Nog om de, ha en fin fredag mina vänner! <3


Inga planer på att vakna

Min lilla prins har inga planer på att vakna än... Tur att det är fredag och inga viktiga möten m.m. är inbokade.. Får jag lust senare så ska jag ev ner på stan och se om jag hittar mig en vårjacka.. Nu blir det frukost innan lämning till förskola (när K vaknar) och sen blir det plugga hemma i soffan...
Imorn är det Junibackendags! Yaaay!

Puss


Högskola

Nu har jag sökt till högskolan. Det blev ssk-programmet och förskollärareprogrammet. Jag ska dock ej göra högskoleprovet nu i mars, då jag ansökte för sent, man var tvungen att ansöka på 2 ställen och jag hade bara sökt på den ena sidan, vilket betyder att det kommer va sjukt svårt för mig att komma in trots rätt bra betyg. I värsta fall får jag söka nästa termin :)
Idag fick jag hem tandblekningen oxå, men den ska provas i helgen hade jag tänkt. Hoppas man inte får ränder på tänderna...
Nu ska det strax ätas mat! Det blir spagetti och köttfärssås a la mormor!

Förresten, vad tycker ni om förslaget att förbjuda rökning på uteservering, perronger, m.m? Jag tror aldrig att de kommer få det att fungera... Jag själv röker inte, men har ändå svårt att tro att de ska få igenom detta...

Puss!


Ridjacka

Hej!
Jag är ju på jakt efter en ny vårjacka, och Kevin har en ny fin "ridjacka" som han ska börja använda snart. Jag vill ha en likadan, fast en svart, och är så himla avundsjuk på hans fina jacka! Är det någon där ute som vet var jag kan köpa en sån jacka för inte alltför dyr peng, så säg till! Jag känner inte för en trenchcoat i år, då de börjar kännas lite "old". Jag är även på jakt efter träningsskor som jag lätt kan sätta på mig utan att behöva krångla allt för mycket när man bara ska ut på barnvagnsprommis. Converseskorna är så himla jobbiga o få på sig ( jag har de höga), man ska slita o dra o snöra m.m.
Nu blir det lunch! Mac n cheese!

Puss


Pigg och glad

God morgon!
Vaknade helt pigg och utvilad, och ska snart väcka prinsen. Pratade nyss med min sötaste J och jag blev såå glad! Saknat honom så mycket! Mer får ni inte veta - än! Nu blir det frukost och sen lämning till förskola. Skulle behöva gå och kolla affärer idag men har fortf. lite ont så får se hur jag mår efter jag lämnat prinsen på förskolan. Idag är det en vecka sen min efterlängtade OP gjordes. Jag trodde det skulle göra mer ont än vad det gjorde men icke sa nicke.

Nu: Frukost!

Puss!


Hamnplan 5

Hej!
Klockan börjar äntligen bli kväll och jag är riktigt trött redan nu! Ska lägga K snart sen blir det lite jobbmail m.m.

Vill bara påminna er "trogna" läsare och ni nya också såklart, om att komma ner och besöka mig på Gotland-Visby i sommar, på stället HAMNPLAN 5 som är och kommer garanterat efter i år med, vara Visbys bästa nattklubb och restaurang! Stort tack till Markus P. som fixade jobbet till mig!
Underbara Therese ska också med ner! <3

Puss!

www.hamnplan5.com

 


Min lilla prins är hemma igen!

Hallå!
Nu är min älskling hemma igen! Jag hämtade honom 2t tidigare idag från förskolan för jag saknade honom så himla mycket! Nu ska vi bara mysa, äta gott, leka m.m. Lägger upp lite bilder på prinsen min. <3

Puss!


Saknar min lilla boppelii!

Jag saknar min lilla K så himla mycket! Längtar tills jag ska hämta han idag. Vi ska äta jätte god mat och ha världens mysigaste kväll ikväll! Det känns inge vidare att lämna sitt barn till förskolan när man bråkat på morgonen :/ Han har det superbra på förskolan, och trivs jätte bra, så självklart lämnade jag honom idag trots vårat bråk. Efter lunch ska jag ta tag i städningen här hemma, men först blir det jobbsamtal m.m. Min pappa är här och hjälper till, både idag och igår vilket är roligt. Skönt med lite vuxensällskap.

Kom gärna med förslag om vad ni vill läsa om här på bloggen, samt vilka priser/tävlingar ni skulle vara intresserade av! Antingen skriver ni här i kommentarsfältet eller så får ni gärna maila mig.

Puss!

Massor med plugg och möten!

God morgon!
Idag skulle jag egentligen åkt iväg och skrivit prov, men eftersom jag och K hade tredje värdskriget här imorse så blev vi försenade både till förskola och provtillfälle, så jag valde att lämna K på förskola, och sen gå hem och plugga istället. Jag hade ju inte pluggat spec mycket heller till proven ändå så de gör inget att jag skjuter upp proven 1v. Blir dock massa prov att göra nästa vecka.
Nu blir det att plugga de sista kapitlet i sjukvårds kursen, sen ska jag ta och öppna handledningsboken. Senare idag, förmodligen runt lunch, måste jag ringa massor med jobbsamtal, lite planering för sommaren är alltid skoj.

Jag tänkte även köra igång lite tävlingar/utlottning här på bloggen, där man kan vinna fiiiina priser, hoppas ni läsare deltar riktigt aktivt i tävlingarna!

Måste även säga att igår klickade jag hem en tandblekning från www.xbeauty.se , som man gör hemma i hemmet. Varför betala massa tusenlappar, när man kan betala någon/några hundra kronor och göra tandblekningen hemma själv? :)

Klicka på länken http://xbeauty.se/products-page/xlash/xsmile och använd rabattkoden så får du hem produkten inom några dagar!

Puss!

 






Dagen outfit:

 

 


Mera shopping..

God kväll läsare!
Nu har jag suttit i lugn och ro och tittat igenom www.nelly.se litegrann, och jag beställde en tröja till, till mig och en vårjacka till K. Förhoppnigsvis håller vårvädret i sig så man slipper slänga på sig vinterkläderna igen! Jag är på jakt efter en ny jacka/jackor till mig själv dock. Jag har iof 4 vårjackor, men känner att det skulle behövas uppdateras litegrann..

Imorn har jag 3 prov, 2 stora och 1 lite mindre... Det kommer förhoppnigsvis gå bra, men har ej pluggat så mycket eftersom jag varit sjuk och så nu... Men självklart kommer jag klara proven iaf...

Jag saknar mina underbara vänner som jag ej sett på ett par dagar, men hoppas på att hinna träffa dem i helgen eventuellt?! På lördag ska jag och K till Junibacken, det längtar vi till så himla mycket! Min underbara vän D och hennes lille son ska ev hänga på också så det blir extra roligt!

Nu ska jag plugga, hörs sen bloggen om jag inte somnat med huvudet i boken!

Puss!

    

Shopping

Då jag egentligen skulle gått o kollat kläder idag nere på stan, men ej haft tid riktigt så blev det lite nätshopping ist på www.nelly.se

Jag hittade massor med fina kläder, men som vanligt fanns det ej i min storlek eller så var det slut i den storleken jag ville ha, så det slutade med endast 2 plagg. ( se bilder nedan) Klänningen ska jag ev ha på avslutningsmiddagen, med ett par fina höga skor, och linnet passar bra nu när sommaren snart är här. Billigt blev det nu när jag endast handlade 2 plagg - 448kr för hela kalaset!
Ikväll när K somnat ska jag sätta mig och kolla runt lite mer på nätet, för att se om jag hittar något mer :)

Nu ska jag plugga till proven jag har imorn.

Hörs sen! Puss!


Meg Ritzh

God Förmiddag Läsare!

Efter lite jobbsamtal, studiesamtal, m.m. så har jag nu kommit ikapp det jag ska göra idag.
Ett jätte tack till Meg Ritzh på www.megan.se som hjälp K igång med sin modellkarriär. Hoppas nu på massor med jobb. Ni läsare som är intresserade av mode och vill att ert barn ska synas i proffessionella sammanhang, kontakta gärna www.megan.se.  Hörs senare i bloggen! Puss!


Då var det dagisdags...

God morgon kära läsare!
Inatt har jag sovit otroligt bra till skillnad mot de övriga 4-5 nätterna! Nu ska jag snart väcka K, sen blir det förskolan för honom. I väntan på väckning sitter jag och tittar på Rix MorronZoo... Där de nämnt vinnaren Loreen ifrån Mello.. Jag gillar hennes låtar i övrigt men inte hennes vinnarlåt! Jag röstade på han David, då jag anser att den låten har betydligt större chans i " stora finalen".
Nu ska jag packa K lilla dagisväska, han måste nog ha med ett par av sina nya vårskor idag då det skulle bli varmt efter lunch, och då lär de vara ute med barnen.

Hörs sen bloggen!
Puss dah!


Nu sover prinsen

Nu sover min lilla prins för natten. Han blev sååå glad av att det var jag som nattade honom idag, då jag ej gjort det sen i torsdags eftersom jag är nyopererad och har ont. Nu börjar jag känna mig bättre och piggare, så imorn när K är på förskolan ska jag ut och hitta lite fina kläder till min avslutningsmiddag. Jag längtar faktiskt såå mycket till den kvällen då jag kommer få träffa många vänner som jag ej sett på länge. Man blir rätt osocial när man pluggar nästan 200%, är ensamstående, jobbar extra, m.m. All ledig tid jag har avsätter jag först och främst till min underbara son såklart, men ibland är det himla skönt med vuxentid/egentid.
Nu blir det lite kvällsmys med min underbara mamma som ska spendera kvällen/natten här, vilket är jätte mysigt!
Jag kommer uppdatera bloggen några ggr om dagen, så ofta jag har tid iaf, och nu i början blir det nog lite mer.
Har ni några frågor m.m. så är det bara att fråga på!
Puss!


Converse

Nu har K nya converse skor kommit! Så nu blir det ut o glänsa med dem på förskolan de dagar som vädret tillåter! Lägger även upp en liten bild. Nu ska jag in på Kjell o Company och lämna tillbaka ett par skit iPhone högtalare...

Puss


Min snoriga lilla glada prins

Nu när vi åt tidig middag så började K spexa vid bordet och visa alla sina roliga sidor. Så skönt att han är bättre nu och att hans feber är borta helt! Imorn blir det förskolan för honom då han varit feberfri sen igår. Nu ska jag försöka plocka undan lite här hemma medans K är ute och gungar med mormor <3 Senare ska vi åka och hämta ut K nya converse skor som vi beställde i förra veckan *yaaay* o senare i veckan kommer förhoppningsvis K Ralph Lauren skor :) Jag tycker det är så himla gulligt med märkeskläder på barn, sen är inte alltid de dem bästa kläderna, men jag har inte hört någon som klagat på de märkena när det gäller barnskor :)
Hörs sen bloggen! Tjingeling!


Blogg o grejer

God tidig eftermiddag!
Eftersom jag själv stör mig på när folk uppdaterar sina FB statusar 1000ggr om dagen (som jag oxå börjat göra), så bestämde jag mig för att starta en blogg, där ni kan följa mig och K, våran vardag, shopping, resor, vänner m.m. Eftersom jag aldrig bloggat förut och är helt ny här så ser bloggen halvfärdig ut (vilken den också är), men ni får gärna hjälpa mig, ni som kan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0