Helgen och valborg

Helgen har varit superbra! Umgåtts med mina nära och kära, och Valborg ska spenderas med familjen ute på landet!

Lägger upp lite fler bilder senare då vi är ute på shopping i Nyköping

 

Puss

 


Glömt attlägga upp

Lite bilder på de kläder som shoppats i veckan... Köpte as snygga shorts till K som kommer vara riktigt fina till sommaren! Jag köpte även en ny bikini till mig,ifrån Gina tricot som är mycket snyggare än den andra modellen med amerikanska flaggan. Så får se vilken utav mina nya bikinisar som blir min favorit :)

Ikväll väntas utgång igen, dock blir det rätt lugnt för min del, då det vart mycket igår :)


Lyckad kväll!

Igår var jag och gänget ute och gjorde Stureplan! Tack alla inblandade för att ni gjorde min kväll! Jag hade RIKTIGT kul!

Puss


Underbara dag

God morgon!
Sovit sjukt bra inatt och K sover fortfarande. Idag blir det halvdag för K på förskolan då vi ska in till stan och shoppa loss inför kommande resa :)
( vi älskar att resa som ni kanske märkt)

Ikväll blir det ev middag sen utgång alt lugn fredagskväll och en liten utgång imorn. Har inte riktigt bestämt mig än.

K vart superglad för sina nya skor och gick runt och sa fiiin hela tiden :)) Så är det torrt ute idag ska han få ha dem på förskolan :)

Jag ska idag shoppa en mobilväska ( de är så extremt fina och "inne"), sen blir det nog ett el två par skor till mig, lite toppar, tröjor, underkläder m.m.

Jag skrev häromdagen att jag skulle köpa 2 par converse till mig. Kunde ej välja vilken färg jag skulle ha så blev inga, men kanske idag? Jag har länge tyckt att conversen med amerikanska flaggan är skit snygga men det är skit fula på och man ser ut som en muppig clown?!?! Så jag struntar nog i de skorna :)) Häromdagen hittade jag även den slutsålda bikinin från Gina med amerikanska flaggan, överdelen är såååå fin men underdelen är såååå ful! Så blev ingen sån heller... Plus att jag såg en kvinna på 40+ som hade en sån i turkland och det var ju ingen höjdare.. På skyltdockorna ser de as fint ut men man kollar ju aldrig hur de sitter bak ( iaf inte jag) när de står i ett skyltfönster, så det är en grej jag ska börja göra!

Nu: Fixa iordning K väska, förbereda frukost, sen väcka K :)

Ha en fin dag!

Puss


Shopping till prinsen

Har varit och träffat min homeboy T idag sen vart det shopping efter det. Det blev lite kläder till K samt ett par skor och en keps till honom :)

Ikväll blir det tacomys!

Puss


Tröttmössa och mera shopping

Idag är jag riktigt trött trots att både jag och K sovit som stockar.
K ska till förskolan om någon timme och jag ska ta en rejäl shoppingdag i lugn och ro, och bara gå i min egna takt. Efter förskolan ska jag och K ner på stan och köpa 2 par nya converse till honom.

Nu: Frukost

Puss


Älskade dockvagn

K ville absolut ha denna fina dockvagn, så vi köpte den - en rosa såklart!

Nu: Sovdags!

Puss


Shopping

Idag var jag och Kevin och shoppade massa kläder till hnm och mig, det behövdes kan jag säga.

Känns även skönt att va hemma igen då jag saknat "mamis mat" litegrann.

Ikväll blir det middag och ett glas vin eller två. Kevin ska få vara med mormor <3

Puss


Kev och big boss av hotellet


Modell

Om några dagar kommer man kunna se Kevin som modell på Side resorts hemsida samt Facebook sida. Kul när big boss frågar om Kevin vill ställa upp som modell för hotellet, då blir man stolt! <3


Sol o bad

Blev det idag med såklart. Nu är vi uppe o vilar, sen blir det forts solning tror förresten jag hoppar över vilan idag och passar på att sola på balkongen medans prinsen sover :)

Puss


God natt

Önskar vi er alla läsare!

Puss o kram


Updates


Kärlek

Ååh vad jag älskar min lilla prins mest av allt på hela jorden! Han är så himla duktig på allt, och man märker att han lär sig nya saker hela tiden! Denna ålder sägs vara bland den roligaste åldern i själva utvecklingen, och hittills stämmer det. Visst, han kan va trotsig vissa dagar, kaos etc, men skulle han inte vara det så skulle man nog börja undra... Att skaffa barn är verkligen det bästa jag har gjort!

Jag passade på att blogga lite medans prinsen sover. Ni kanske undrar vart vi är? Vi befinner oss i Side i Turkiet, och det är verkligen helt underbart här! Kg har varit i Turkiet 4-5ggr tidigare, men guuud vad mysigt det är och resa hit med barn. Vi bor på ett 4Stjärningt hotell med massa aktiviteter för barn samt underhållning! Finns inget jag kan klaga på här, och K njuter som bara den!

Nu ska jag få liv i K ( sover som en stock) och sen ska vi käka frulle sen sticka ner till poolen)

Pusss!


Swag


Vi har det

Underbart!

Nu ska vi käka middag sen får vi se vad det bjuds på!

Puss


Freedom

Nu ska vi snart ner och äta middag och dansa loss på minidiscot idag igen!

Stort tack till mina läsare som följer min blogg spec under denna resa då jag kanske inte skriver nåt roligt direkt, eftersom jag hellre umgås med min son, solar, shoppar, njuter helt enkelt!

Puss


En solig hälsning från oss!


Underbart liv!

God morgon bloggen!
Passar på att blogga medans K fortf sover. Vi har det helt underbart här, solen skiner, det är god mat, och suverän underhållning! Vi ska inte glömma den billiga shoppingen!
Så himla skönt att kunna åka iväg när man känner för det, göra en spontanresa, och få det helt underbart! I är super duktig och han verkligen älskar poolen mer än stranden (vilket jag kan förstå då de blåser rätt mycket på stranden), samt att varje kväll är det minidisco och han är så himla duktig uppe på scen.
Måste säga att jag verkligen älskar mitt liv, då allt bara flyter på som det ska just nu! I juni åker vi iväg igen till Gran C med min familj för o fira mammas 50-års dag. Skönt att va hemma ca 1månad sen åka igen.

Nu: Invänta frukost sen poolen (lr stranden beror på K)

Puss


Minidisco

Vart de en sväng idag igen. K är så himla söt och duktig när han står där och gör alla rörelser. Självklart åker stureplans fingret upp ibland oxå ;)

Nu ska vi sussa för imorn väntas ännu en soldag på beachen!

Puss!


Börjar bli bruna

K är ju redan brun , men börjar bli svart! Jag har bränt mig för första gången i mitt liv... Måste vara tack vare morotsoljan :)) Ikväll blir det minidisco o 3-rätters!

Puss


Schteek

Kevin blev hotellets discoprins igår <3


Sooool

Vi har det underbart!


Nu åker vi!

Hejdå Sverige! Hej 40g värme!


Packat och klart

Nu är vår väska packad, och jag hoppas vi inte glömt något. Om ett dygn så är vi äntligen framme i värmen! K sover och jag ska snart ta mig ett varmbad sen sova! Vi ska upp super tidigt imorn!

Känns så himla skönt att komma iväg och faktiskt ha råd att göra det också, även fast vi redan varit iväg tidigare i år. K älskar att flyga, och det är så roligt att se han bli glad och helt till sig, när vi gör olika saker ex. utomlands. Man hittar ju på saker varje dag då, tex zoo, vattenland, osc. Visst är det bra med förskola, kompisar, rutiner osv, men även barn behöver komma bort ibland och bara ha egen tid med sina föräldrar. Visst, man behöver inte åka utomlands, men har man råd, känner för att åka iväg 1-2v, så ser inte jag det som ett problem.

Nu: Bad!

Puss


Imorn åker vi till solen

Nu: Packa! Yippie!! Kevin kommer ha super skoj, äta massa god mat, plaska i havet m.m. Åååh det är så roligt att se han bli glad!

Puss


Kärlek

Jag älskar dig mest av allt på hela jorden! <3


Storhandling

Av mat har vi gjort idag, så nu är kylen och skafferiet proppat med mat igen :)
Igår vart det en spårad utgång, vilket var rätt skoj. Spårad men ändå inte. Jag är iaf pigg idag och inte bakis.
Stort tack till min familj, samt 2 av mina bästa tjejkompisar, som hjälper till med barnvakt, när jag vill hitta på nöjen samt jobba. <3

Nu: Soffhäng med K!


Älskar denna bikini!

Köper nog 2 till imorn, fast i andra färger såklart! :))

Nu inväntar jag Amanda sen är det utgång!

Puss


Nya bikinin

29kr på rean! Som hittat!


Shopping

Mera shopping till K :))

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_198405128.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_198405128.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_198405128.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_198405128.jpg" class="image">


Underbara lördag

K sover fortfarande och jag ligger i sängen och drar mig. Idag ska vi till min mormor som fyller år, käka lite tårta osv.
Ikväll blir det middag samt utgång, dock vet jag ej om det blir i stälje el sthlmo, men det visar sig!
Så jädrans tråkigt att det snöat igen, då jag vill använda mina nya skor! :/ Men men, hoppas på sol i veckan alt. en sista minuten!!

Puss


Home sweet home

Nu är man snart hemma efter en 24t kryssning som var super rolig! Ikväll blir det mys med K, vi ska äta massa god mat och bara mysa i soffan!

Imorn är det middag med mina underbara vänner och sen blir det utgång.

Jag köpte förresten ett par röda converse till mig på taxfreen här på båten för endast 400kr! Super billigt!

Puss


Kryssning

Nu är man på kryssning med gänget o min prins är med mormor! Det är faktiskt skönt o komma iväg o kunna vara Catrin och inte mamma Catrin för en gångs skull, även fast jag saknat K massor! Ni som har barn vet säkert vad jag menar!

Puss


19 månader

Idag blir min lilla prins 19 månader stor! Herregud vad tiden går fort! Oh yes jag räknar fortfarande månaderna, och kommer nog göra det tills han fyller 2år.

Jag är super förkyld och hade feber inatt! Usch :/ I guess att resan får vänta ett litet tag till. Denna månad har jag mindre räkningar och massa massa extra pengar, vilket innebär att jag ska köpa en helt ny garderob till K och mig med massa nya kläder!!

Puss


Det är tur att man har bästa vänner!


Bli frisk så vi kan resa till

Miami på fredag och hälsa på några vänner till mig som bor där. Är K feberfri imorn så åker vi på fredag/ lördag OM vi hittar billiga flyg! Så jag ska leta som en galning idag och imorn! Har ju varit i USA några ggr tidigare och i MIami. Me love the US. Det är som en helt annan planet! K älskar att flyga och har gått bra alla de andra 10 ggr, så hoppas på att det ska gå bra även denna gång!

Puss


Mamma älskling <3


Sjuker

God morgon!
Vaknade av K kl 05 då han hade världens frossa, visste direkt att vi skulle bli hemma idag. Nu ligger han här med 39 graders feber och tittar på tv. Lilla älsklingen <3 Så fort han blir frisk blir det en sista minuten, då jag behöver sol och värme nu!! :))

Pussss!


Lyckad kväll!

Tack alla inblandade för en rolig lördag kväll! Lagom mycket alkohol blev det också för en gångs skull! Jag träffade gamla klasskompisar som man inte sett på flera år m.m.

Idag blir det plugga tills jag somnar med boken över ansiktet!

Ha en fin dag!

Puss!


Påskägg

God förmiddag!
Massa påskmat, påskägg, familj, kärlek blev det igår på påskafton. Jag och K deckade kl 21. Idag är vi utvilade och ska ut i parken efter lunch o vila. K fick ett nytt regnset, en fotboll, och massa godis som han knappt äter av :)

Nu blir det lunch!

Puss


Tröttmössa

Hellu!
Trött som tusan idag då det var galej igår! Nu håller jag på o tvättar, och hade tänkt plugga lite. Får se om jag orkar det eller om jag går och lägger mig direkt när K ska sova, vilket borde bli snart..

Inga roliga bilder har tagits idag, men jag lovar att jag ska bli bättre på bilder...

Ååh vad jag saknar min stora prins!!

Pusss!


Cmok


Bästa <3

Skååååål!!


Världens lyckligaste!

Glad påsk på er alla mina läsare!
Påskhelgen ska firas med nära och kära, och det kommer bli så mysigt!

Jag är världens lyckligaste som har världens bästa nära och kära runt omkring mig!

Nu ska jag mysa med K då mitt <3 precis åkt hem.

Puss!


Världens bästa vän

Här är en bild på världens bästa vän! Älskar dig gumman <3

Jag, Amanda, och K har lekt massor idag och nu har vi precis ätit ostmackor med Oboy! Sovdags för K snart, och jag och Amanda ska mysa framför tvn med chips och läsk.

Puss!


Nu nalkas det resa igen...

Jag och K ska åka på en sista minuten i slutet av april OM vi får tag på en billig resa, vilket vi brukar få tag i... Annars väntar vi tills 13 juni då vi åker med La Familia :)

Nu blir det middag, lek, plugg och mys <3

Puss


Påskpynt?

Lite påskpynt ska vi nog allt ha. Idag ska jag åka och köpa påskägg som ska fyllas med godis, någon leksak samt något klädesplagg.

Nu är strax maten klar som blev lax i ugn med fetaost/pesto-smörja samt kokt potatis. Yummi! Jag har hunnit med ganska mycket idag, och om K är pigg senare så blir det storhandla tsm med mormor oxå <3

Jag har glömt och lägga upp bild på K påskteckning som jag fick i fredags av honom, som han gjort på förskolan :)
Se bild nedan.

Puss!


Sista minuten?

Sitter och tittar lite resor och funderar på att ta en sista minuten till Cypern? Vi åker ju 13 juni till Gran C , så känns lite onödigt att ta en sista min nu, och ta en i slutet på juli/mitten på augusti ist? Vi har ju redan varit iväg 2ggr i år, men jag vill ha soooool och värme nu! Och eftersom jag jobbade rätt mycket förra månaden och kommer göra det fram tills augusti vad de ser ut nu iaf, så kommer vi ha råd att göra massa roliga saker! Självklart kommer jag ha jobb efter augusti också! Och som ni vet så älskar jag att resa och jag lägger mer än gärna mina pengar på det + att K blir berest :) Det är kanske inte super viktigt men iaf :)

Nä nu ska jag forts plugga så jag inte klickar hem en onödig resa utan att ha tänkt ett steg längre! :)

Pusss!


Sovmorgon!

God morgon världen!
K sover fortfarande och jag ligger och drar mig i sängen! Idag står plugga och nätshopping på dagens schema och jag är riktigt laddad! Nu blir det förbereda frukost i väntan på att K ska vakna <3

Hörs sen bloggen!

Puss


Gunga är det roligaste som finns just nu!

Kevin och jag var ute i lekparken och gungade idag en stund nu på eftermiddagen, och det var jätte härligt väder! Min lilla skrutt åker även kanan som han tycker är jätte roligt, och sen måste han även slänga lite sand i kanan oxå :) roligast är nog att gunga som han tjatar om varje dag efter förskolan!

Nu ska vi äta middag! Det blir gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg!

Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_196766752.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_196766752.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_196766752.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_196766752.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3395706/images/2012/pic_196766915.jpg" class="image">


Förra årets...

Sandaler till K var ju då förstora, men i år passar de utmärkt! Skönt! Nu slipper jag stressa runt och leta sånt innan vi åker till värmen! Däremot så är K båda nya converse skor fortf liiiiite för stora, så jag har beställt ett par nya adidas skor som han kan varva med sina svarta adidas skor. 299kr gick kalaset på och det var ju inte spec dyrt kan jag tycka!

Nu ska jag återgå till pluggandet!

Puss


Läkemedelstenta!

Japp det lät väl skoj? NOO!
För att få godkänt så måste man ha ALLA rätt! Fy fan, det är bara att börja plugga i tid! Sånt där är ju skit svårt! Hoppas man har den tentan sista året, för då bör man ju va lite mer insatt? Nu ska det pluggas!

Puss


Upp o hoppa sockerloppa!

God morgon!
Nu står frukost samt massa morgonmys på schemat! Ska även kolla om K har några photoshoots på gång snart.

Senare idag blir det plugga plugga och plugga!

Just nu ligger K och kittlar sig själv och skrattar som bara den :) <3

Pusss!



Kevin, mamma älskar dig mest av allt!

K har precis somnat och Jag har precis pluggat klart för idag, och sitter o tittar på K, och har precis insett hur stor han har blivit!! Han har verkligen skaffat en egen personlighet och blivit en egen individ. Folk sa att vi aldrig kommer kunna bli en familj på bara 2 personer? Jag och K är världens bästa, lyckligaste familj trots att det bara är han och jag. När ska folk förstå att "kärnfamiljen" knappt existerar längre?! Vi har det nog bättre på alla plan än en del "kärnfamiljer" som fortf existerar.

Jag är äntligen snart klar med min utbildning, och kommer förmodligen komma in på ssk-prog till våren -13.
Jag ska plugga klart de 3-3.5 åren, skaffa ett bra jobb som sjuksyrra, köpa lägenhet, se till att K får den bästa uppväxten ett barn kan få. Det är jobbigt ibland att va ensamstående men det har klart sina fördelar med! Bara för att man är ensamstående betyder inte det att man är sämre än de som lever ihop.

Kevin, mamma älskar dig mest av allt, och vi har det så bra ihop utan någon annan i vårat liv! Jag kommer alltid finnas för dig, när du är ledsen, glad, arg, busig etc. Mamma älskar dig! <3


Babbel babbel

K pratar och pratar här hemma, hur mycket ord som helst ploppar ut! Så himla roligt! Det blir mer o mer för varje vecka! Stackarn blir förstås JÄTTE arg och frustrerad när man inte alltid förstår på en gång vad han säger...

Nu ska K snart sova, vi ligger i sängen båda två, och han håller på med sitt, dvs han bläddrar i IPaden och jag pluggar.

Jag älskar skolan nu förtiden och har inte alls ångest över att jag lagt till fler kurser, för att ha något att göra... Jag har också världens bästa lärare!

Jag längtar såååå mycket tills vi åker utomlands, jag ska shoppa massa roliga saker där borta, och åka på massa äventyr med min lilla prins! Självklart kommer mormor (min mamma) och morfar följa med på massa skoj oxå!

Hörs sen, ska ev nätshoppa lite oxå, så hittar jag nåt, lovar jag att blogga direkt!

Pusss!
Puss!


Dinner

Nu är vi hemma igen efter dagens aktiviteter så som förskola, praktik, möte med Syo. Jag håller på med middagen som idag blir fläskytterfile med crème fraîche m smak av parmesan o vitlök. Till de har vi ris, och sallad! Mums!

Efter middagen blir det bus och lek, och senare blir det plugg när K har somnat!

Puss


16.5

Nu har jag varit på möte med Syo och det gick jätte bra! Mitt snitt ligger på 16.5 vilket är skit bra! Dock saknar jag svenska B som jag ska läsa nu, samt att jag lagt till 3 kurser som är bra förberedande kurser till ssk prog. som jag börjar med i augusti. Så jag ska ta bort min ansökan till ssk prog nu och söka in i höst ist, då jag även kan göra Högskoleprovet! Då måste jag ju komma in?

Nu: praktik

Puss


Morgonmys!

God morgon!
Jag och K vaknade rätt sent idag iaf så vi blev lite sena till förskolan. Oh yes, vår prio blev att mysa i sängen istället. Nu är K på förskolan och jag är på Komvux och ska träffa min Syo för att diskutera sjuksköterskaprog, förberedelser osv. Skojsigt!!

Jag är himla seg men ser fram emot praktiken senare, då min lärare kommer och gör ett studiebesök :) Sjävklart går hon stolt därifrån! ;)

Puss!


Säng mys

Jag och K har kittlat, kramats, pussats, och hoppat i sängen nu innan han somna. Man märker att han har saknat mig massor på en natt!

Nu ska jag ta och krama kudden då jag ska upp tidigt imorn och fixa här hemma innan målarn kommer och ska tapetsera om här för andra gången! De blev så himla ojämnt första gången! Skulle fått det fixat för 2v sen, men vi har haft full rulle så jag bokade om tills imorn ist...

Sov så gott mina underbara läsare!

Puss


Bikinis

Nu har jag provat några bikinisar jag köpte förra året men som jag ej gillade riktigt då... Tur att jag sparade dem! Idag känns dem riktigt bra och jag kommer nog endast köpa 1 ny bikini i år sen använda mina "gamla" som är som nya :) Så där har man sparat in lite pengar trots allt :)

Anledningen till att jag ej lägger upp en hel bild på mig i bikini är för att många på andras bloggar anser att det är för naket? Så vill ni se hur den sitter på mig så får ni åka till samma strand som mig i sommar :)

Nu är min lilla prins hemma,å vi har busat massor enda sen han kom hem!

Puss


Never forget your friends when you're in a relationship.

Det gör många, även mina såkallade vänner. Så himla tråkigt! Visst att man är ny-kär och allt det där, men fortfarande Never forget your friends when you're in a relationship?!

Jag var själv sån när jag var yngre, men vännerna försvinner, trust me. Sen tycker folk att riktigt vänner stannar kvar oavsett? Hmm, inte om det pågår flera månader och ALDRIG pratar!

Så alla mina vänner som precis skaffat kille : Jag + era andra nära vänner finns fortfarande! Däremot kommer vi nog inte göra det om det forts. i den här takten. Vi saknar er! Iaf jag!

Mistakes are meant for learning, not repeating

Puss!


Trött som tusan!

Är jag idag! Tack tjejer för en jätte rolig kväll! Min gullunge Amanda jobbade i baren på Strippen, å det var kul o se dig i action gumman!

Just nu saknar jag K så himla mycket och längtar tills min mamma kommer hit med honom. Han sov hos henne inatt när jag var ute och slira, och då menar jag bokstavligen slira.

S skulle komma hit men jag deckade i min stora säng direkt när jag kom hem, och vaknade ej av mobilen. Förlåt! <3

Hörs sen!
Pussssss!


RSS 2.0